Poppels öppnar bryggeri i Göteborg – satsar vidare i Jonsered

Nu står det klart att det populära ölbryggeriet öppnar krog med bryggeri i Göteborg.
– Jonsered är vårt hjärta så Partille- och Jonseredsborna behöver inte oroa sig. Vi stannar kvar och vill växa, säger Poppels marknadschef Magnus Pettersson.

ANNONS

LÄS MER:Allums kreativa lösning – för att fylla tomma lokalerna

En och annan stolt Partillebo satte sannolikt lunchläsken i halsen när de fick läsa om att lokalkändisarna Poppels ska öppna restaurang och bryggeri i den nybygga Platinan vid Lilla Bommen i Göteborg. Men enligt marknadschefen Magnus Pettersson är det ingen fara på taket för fortsatt ölbryggande i Jonsereds Fabriker.

– Platinan är ett komplement, ingen ersättning. Vi har alltid velat expandera genom att göra roliga grejer och nu fick vi chansen att etablera oss i Platinan. Det blir ett småskaligt bryggeri med en stor restaurang, lite tvärtom hur det är i Jonsered.

Öppnar 2022

Platinan ska öppnas sommaren 2022 och består av en 700 kvadrat stor lokal i gatuplan alldeles vid Hisingsbrons fäste. Även i Jonsereds Fabriker finns tankar på att expandera och restaurangen Poppels Öl & Mat är tänkt att bli mer av en lokal experimentverkstad och unik upplevelse för besökaren.

– Poppels har alltid gått ut på att testa, greja, skruva och prova saker och det får vi ännu större möjlighet att göra nu, säger Magnus Pettersson.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS