Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Filip Landqvist

Polisen stannade bilist på Oluff Nilssons väg – misstänks för drograttfylla

Polisen stannade en bilist på Oluff Nilssons väg i Partille. Efter kontroll så misstänks bilisten för drograttfylleri och olovlig körning.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

LÄS MER:Stor ökning av corona i Partille – 35 nya fall

Det var vid klockan 14.00 som polisen stannade bilisten.

– Förmodligen är det patrullen som gör ett eget stopp, då bilisten kan ha bettet sig avvikande på något sätt. Man gör en kontroll, säger Hans-Jörgen Ostler presstalesperson på polisen.

Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och olovlig körning. Mannen hade alltså inte körkort.

I bilen hittade polisen cirka 100 gram portionsförpackad misstänkt marijuana och man fattade beslut om en husrannsakan i mannens bostad.

– I mannens bostad hittas ytterligare en mindre mängd misstänkt narkotika. På adressen befann sig mannens flickvän, hon misstänks för eget bruk och innehav, säger Hans-Jörgen Ostler.

Mannen misstänks greps av polis och misstänks nu för en rad olika brott: Folkbokföringsbrott, narkotikabrott i överlåtelsesyfte, grov olovlig körning, rattfylleri, narkotikabrott eget bruk och tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen som mannen körde visade sig vara stulen.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS