Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Lerums Tidning

Polisen letar efter fyra gärningsmän – man rånades och knivskars i Partille

En man överfölls under söndagskvällen. Han fick en stickskada i benet och fördes till sjukhus. Nu letar polisen efter fyra gärningspersoner.
– Vi kommer ta del av övervakningsmaterialet på McDonalds, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen.

ANNONS

Det var vid 19.18 under söndagen som polisen fick in larmet om rånet. Till en början ville inte polisen säga var det skedde. Men under måndagen berättade de att det ska ha skett utomhus mellan McDonalds och Allums parkeringshus.

– Vi får ett samtal och målsägande befinner sig på en pizzeria i närheten. Han hade blivit rånad 20 minuter innan han ringde. Vi tror att han har suttit på McDonalds och sedan tagit sig mot parkeringshuset, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen.

Under attacken hade mannen hade blivit av med sin telefon, halsband och klockan. Han hade även blivit knivskuren i benet.

– Det var inte av den allvarligare arten.

Trots det fördes mannen, som är i 30-årsåldern, till sjukhus. Enligt Sahlgrenskas presstjänst har han vårdats för lindriga skador.

LÄS MER:Tonåring lurade till sig tusentals kronor – med fejkad kepsannons

Polisen letar efter fyra gärningspersoner

I nuläget letar polisen efter fyra gärningspersoner. Ingen av dessa har identifierats.

Det är oklart vad gärningspersonerna hade för motiv. Det finns ingen information om offer och förövare har någon koppling till varandra.

– Vi kommer att höra målsägande igen. Även ta del av övervakningsmaterialet som finns på McDonalds. Vi kan se om vi ser målsäganden och även om de fyra personerna har varit där. Om så, kan vi få fram en bild på dem. Det kan hända att han har blivit förföljd, berättar Thomas Fuxborg.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS