Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Jonas Rindefjell, chefredaktör på Partille Tidning, om satsningen på en ny prenumerationsform. Bild: Alfred Dikalow, Mia Höglund
Jonas Rindefjell, chefredaktör på Partille Tidning, om satsningen på en ny prenumerationsform. Bild: Alfred Dikalow, Mia Höglund

Jonas Rindefjell: Partille Tidning lanserar ny prenumerationsform

Partille Tidnings chefredaktör Jonas Rindefjell om nya prenumerationstjänsten för nyhetsbevakning dygnet runt och hur enkelt det är att hänga med i Partilles nyhetsflöde genom en app i mobilen.

När larmet kom att fastigheten Kniven brann var vi ensamma på plats med en reporter som kunde ge uppdateringar från räddningsledare om orsak, skador och släckningsarbete. När en man nyligen knivskars på Parallellvägen i Partille efter midnatt gav vi en första lägesuppdatering med polisen redan klockan 02.53 på natten på vår nyhetssajt.

Nu är det ju få av er läsare som sitter och kollar mobilen mitt i natten. Men händer det något stort kan du följa oss för att få koll på läget direkt. Och givetvis uppföljningarna. Vi har bevakning sju dagar i veckan – dygnet runt.

Vad är det för skrytbygge som ska upp i Partille?

Att följa Partille Tidnings nyhetssajt är samtidigt så mycket mer än olyckor och polisiära insatser. Hjärtat i vår bevakning är att förse er läsare med lokala nyheter – stort som smått, snabba nyheter och granskningar. Hur ska nya rondellen i Furulund se ut och varför blev den försenad, varför larmar undersköterskorna inom äldrevården om nya scheman, vad är det för skrytbygge som ska är på gång i centrum? Vad har nya ägarna till Sävedalens saluhall för framtidsplaner?

Och på tal om mat, ni har väl inte missat Partille Tidnings Lunchkollen, där vi äter oss igenom lunchrestaurangerna i Partille och betygsätter mat och upplevelse? Hittills har vi betat av över 30 matställen, och avslöjat att det finns en del riktiga guldkorn till lunchkrypin. Några som du troligtvis inte ens hade koll på.

Nyhetssajt ny prenumerationsform på Partille Tidning

Från och med i dag, fredag, går det nu att prenumerera på enbart nyhetssajt. Tidigare har vi haft en digital prenumeration där även tredagars e-tidning ingår. Man kan hädanefter välja om man vill ha allt eller bara en del. Nyhetsappen ger bästa läsupplevelsen för den nyhetsintresserade som vill följa med i flödet och har hittills över 3 500 nedladdningar. Med en prenumeration ger du inte bara ett bidrag till att vi kan fortsätta bevaka Partille kommun åt dig, du kommer även åt material som är låst på sajten.

Klicka här för att prenumerera på vår nyhetssajt!

LÄS MER: Succé för Partilles nyhetsapp – över 3 000 nedladdningar!

LÄS MER: Partille Tidning tillbaka i en helt ny kostym

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil: 

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.