Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/15

Partille Tidning jubilerar – tjoff så var tablettaskarna slut

Sävehofs dubbelmatch lockade flera tusen till Partille Arena. Partille Tidning passade på att fira sitt ettårs-jubileum på plats och såväl tablettaskar som reflexer flög ur händerna på chefredaktören Jonas Rindefjell.

Världens största handbollsklubb och Partilles stolthet Sävehof mobiliserar stort under torsdagskvällen när Partille Arena fylls med folk. Många ungdomar ur leden går in genom entrén med sina lagkompisar och föräldrar för att heja fram seniorstjärnorna och vad kan då passa bättre än att Partille Tidning är på plats med ett par lådor tablettaskar och reflexer.

– Varsågoda, får det lov att vara en tablettask kanske?

Chefredaktör Jonas Rindefjell står med kartongen i famnen strax nedanför trappan upp till läktaren och han är minst sagt populär.

– Vi firar ettårs-jubileum så det är bara att ta för sig. Hur många man får ta? En var.

Slut på 20 minuter

”En var” är en sanning med viss modifikation, särskilt som Jonas Rindefjells sällskap på plats har som mantra till barnen att ”var inte blyga!”. På knappt 20 minuter innan damernas match klockan 18 är två stora lådor tablettaskar slut och de något mindre roliga reflexerna finns kvar. Men efter en stund till har också de gått åt.

Partille Tidning är på plats för att visa upp sig, fira sin ettårsdag samt dela ut flyers med erbjudande till barnens föräldrar om en tremånaders prenumeration för 29 kronor.

– Ja, men idag nådde vi nog i första hand nästa generations läsare, skrattar Jonas Rindefjell.

LÄS OCKSÅ: Apelgren utsedd till bästa tränare – av ligans spelare

LÄS OCKSÅ: Lyckad smygpremiär för ”världens bästa” Carmen

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.