Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Linnea Rönnqvist

Misstänkt narkotika hittades nära skola

Det var personalen på Furulundsskolan som hittade en liten påse med något suspekt i. De misstänkte att det var narkotika och kontaktade därefter polisen.
– Det är någon form av hasch tror man, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS
|

Det var vid lunchtid på torsdagen som personalen på skolan hittade den misstänkta narkotikan i närheten av fotbollsplanen.

– En patrull kommer att åka och hämta det. Vi brukar hämta det så skyndsamt som vi bara kan, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson på polisen.

Enligt uppgifter till polisen ska det röra sig om en mindre mängd narkotika.

– Det är någon form av hasch, tror man. De säger att de har hittat en liten påse med det i.

LÄS MER:Få smittade i Partille – åtta nya coronafall

Polisen: ”Anträffas narkotika i Partille”

Enligt Polisen Göteborg Nordost, som ansvarar bland annat ansvarar för Partille, är det ovanligt att narkotika hittas i kommunen.

– Det är inte mycket narkotika i Partille, men visst anträffas det där i gömmor ute i skogen, säger Anders Klingberg, utredningsansvarig vid polisen i nordöstra Göteborg.

ANNONS

Varför gömmer man det där?

– De som håller på med narkotika vill inte bära det på sig. Har man gömt det i skogen blir det svårare att påvisa vems det är.

LÄS MER:Misstänkt drogpåverkad stoppad på E20

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS