Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Misstänkt misshandel utanför pizzeria i Partille

På lördagskvällen ska en man ha blivit slagen utanför en pizzeria i Partille. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel.

Det var vid 21-tiden på lördagskvällen som polisen fick samtal om en misshandel. Det var offret själv som larmade polis.

– Misshandeln ska ha skett utomhus, utanför någon pizzeria i Partille, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i Region Väst.

Det är oklart vad som förorsakat misshandeln. Offret är en man i 40-årsåldern och ska inte ha skadats allvarligt. En annan man i samma ålder är misstänkt för misshandeln.

– Det finns inga uppgiften om skador eller ambulansbehov. Det kan finnas vittnen till händelsen, nu jobbar vi med de uppgifterna vi har, säger Fredrik Svedemyr.

LÄS OCKSÅ: Man åtalas för stöld i Allum: ”Ville sno sakerna”

LÄS OCKSÅ: Olycka vid E20 – bil körde in i stolpe

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.