Misshandlad man hittad i Jonsered

Polisen har under lördagskvällen haft en stor insats i Jonsered. Där hittades en man i 30-årsåldern misshandlad och rånad.
– Det finns en del som tyder på att han blivit körd dit och att själva brottsplatsen är en annan, konstaterar Sebastian Börjesson, vakthavande befäl vid polisen i Region Väst.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeJonsered|

Klockan var 18.45 när det skadade mannen själv ringde polisen. Han meddelade att han blivit slagen med tillhyggen och även plockad på värdeföremål. Mannen ska även ha blivit hotad med pistol, enligt uppgifter till polisen.

– Offret påträffades utomhus. Han hade huvudskador. Exakt hur allvarligt det var med honom vet jag inte, säger Sebastian Börjesson.

Misstanken: Blev ivägkörd

Enligt uppgift kan mannen ha misshandlats på annan plats, troligen i Partille, och därefter transporterats ut till Jonsered. Polisen har hittills inte kunnat gripa någon misstänkt.

Brottsrubriceringen är grov misshandel och rån.

Polisens presstalesperson meddelar på söndagen att mannen inte behövde köras till sjukhus, utan kunde köras hem av polis till sin bostad.

ANNONS