Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Max från Partille klar för Färjestad: ”Många verktyg i lådan”

Max Lindroth växte upp i Partille Hockeyklubb. Nu skriver 25-åringen på för svenska mästarna Färjestad.
– Jag packar för fullt nu och är ivrig att komma iväg så snabbt som möjligt för att hinna träffa mina nya lagkamrater innan sommaren, säger han i ett pressmeddelande.

Den 185 centimeter långe och 85 kilo tunge backen Max Lindroth inledde sin hockeykarriär i Partille Hockeyklubb innan han via bland annat Borås HC och Hanhals IF hamnade i SHL-klubben Linköping HC där han spelat de senaste säsongerna. Men nu är det alltså dags för Max att flytta på sig.

– Det var en ”no-brainer” när Färjestad dök upp som ett alternativ, det var inget att fundera på. Både jag och Linköping kände att det var dags att jag rörde på mig och utvecklas någon annanstans, säger han i ett pressmeddelande från sin nya klubb Färjestad som är regerande svenska mästare.

Stor potential

Hans nya klubb berömmer i första hand Lindroths ”starka skridskoåkning” men säger också att det finns mycket potential som ännu inte kommit fram. Något Max själv kan bekräfta.

– Jag har många verktyg i lådan som inte riktigt kommit fram under de senaste åren, men med rätt omgivning så har jag stor tro på mitt eget kunnande, säger han.

LÄS OCKSÅ: 6 000 timmar senare – nu ska CSLiam bli e-sportproffs

LÄS OCKSÅ: Padelhallar ställer om: ”Krävs mer än bara spelplaner”

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.