Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

En lastbilschaufför och en bilist hamnade i en konflikt om en parkeringsplats under måndagsförmiddagen. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. OBS: Genrebild.  Bild: Stefan Bennhage
En lastbilschaufför och en bilist hamnade i en konflikt om en parkeringsplats under måndagsförmiddagen. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. OBS: Genrebild. Bild: Stefan Bennhage

Konflikt mellan lastbilsförare och bilist: ”Blev påkörd”

En lastbilschaufför och en bilist hamnade i en konflikt om en parkeringsplats under måndagsförmiddagen. Bilisten tyckte att lastbilschauffören inte skulle stå på platsen.
– Han kör på chauffören, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson på polisen.

Under måndagsförmiddagen stannade en lastbilschaufför utanför en skolan i Partille. Han skulle leverera varor dit och stannade på samma plats som han brukade göra.

– Då kommer en bilist till platsen och säger att lastbilschauffören inte får stå där. Sedan tar han kort på honom, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson på polisen.

Därefter lämnar bilisten, men kommer tillbaka.

– Han kör på lastbilschauffören. Men han ska inte fått några allvarligare skador.

Därefter lämnar de båda platsen. Lastbilschauffören ringde och anmälde händelsen till polisen strax innan 11.00, som upprättade en anmälan om misshandel.

LÄS OCKSÅ: Partillebo greps efter spaning – skulle köpa sex

LÄS OCKSÅ: Nu besöker den mobila fästingbussen Partille

LÄS OCKSÅ: Misstänkt misshandel utanför pizzeria i Partille

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.