Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Kommunens trotjänare bjöds på fest - ”En ynnest att få vara med”

Förra året ställdes festen in. Därför var det rekordmånga gratifikanter i Partille Arena när kommunen firade sina trotjänare.
– Det är fint att vi kan ses igen, vi har saknat det, sa kommundirektör Per Bäckström från scenen.

LÄS MER: Västtrafik tar bort återbäringen – lanserar ny Flexbiljett

25 (eller 26 år för de som egentligen skulle firats 2020) i kommunens tjänst eller pensionsavgång under 2020 eller 2021. Uppfyller du dessa kriterier var du en av dom som firades med pompa och ståt på den årliga gratifikationsfesten i Partille Arena under onsdagskvällen.

Uppklädda till tänderna bjöds det på bubbel och mingel i den piffade halvan av B-hallen där ledlamporna lös upp handbollsnätet till ett effektfullt mönster. Totalt samlades 165 kommunanställda, gratifikanterna och deras chefer, vilket är dubbelt så många som ett normalt år. Men eftersom corona satte stopp för 2020 års firande så fick kommunen gå efter den gamla devisen ”ju fler desto bättre”.

Avslutade med trerätters middag

Väl bänkade fick jubilarerna höra ett kort anförande av kommunstyrelsens ordförande Marith Hesse och kommundirektör Per Bäckström som båda berättade hur lyckligt lottade de kände sig att få vara med och fira kommunens trotjänare denna kväll.

– Det är här jag bor, det är här mina barn har vuxit upp. Det är en ynnest att få vara med här ikväll, sa Marith Hesse och lockade till skratt när hon menade att de som jobbat tillsammans i 25 år är som en familj. Som både älskar och hatar varandra.

– Tack, grattis och lycka till i fortsättningen, sa Per Bäckström innan han lämnade över till kvällens konferencier Kristina Svensson, förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen. Hon kallade sedan upp förvaltning efter förvaltning, medarbetare efter medarbetare, alla fick varsin blombukett och tävla i ett quiz om 1995 och 1996 och när alla fanfarer var blåsta gick alla i samlad tropp till John Scott’s för att fortsätta firandet med en gemensam middag.

LÄS MER: Förskola fyller femtio år – firades med disco och god mat

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.