Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Jennifier lämnar över restaurangen – stannar ändå kvar

Jennifiers Lunch blir Fusion House och en ny generation tar över. Menyn byts till kinamat men inte helt och hållet.
– Jag blir kvar på lunchen med några av mina favoriträtter, säger Jennifier Tan.

I snart 30 år har Jennifier Tan livnärt sig på att laga mat åt andra och en stor del av denna tid har hon haft sin lunchrestaurang i Soft Touch-huset på Gamla Alingsåsvägen. I december fick hon stort beröm för sina köttbullar i Partille Tidnings Lunchkollen, något som verkligen gladde henne.

– Ja, jag blev så glad. Jag har lagat mat länge och det var en sorts bekräftelse på att det jag gör är bra, säger Jennifier som trots (eller tack vare) detta nu väljer att passa sin restaurangverksamhet vidare.

En ny generation

– När kinakrogen på Kyrktorget stängde så kände jag att det var dags för någon att satsa på kinamat i Partille så jag har överlåtit restaurangen till den nya, unga generationen.

Bredvid henne i lunchköket står Sam Tang som är den som tagit över och han berättar att Fusion House satsar på lunchbuffé men också att de, till skillnad från Jennifiers, kommer att ha kvällsöppet till 20.

Jobbar kvar på lunchen

Men trots att Jennifier Tan med varm hand lämnar över sitt ställe och att hon inte längre har sitt namn på skylten så kommer hon att fortsätta sprida matglädje under luncherna.

– Jag är med lite i det nya konceptet och lagar några av mina favoriträtter. Idag har jag min Wallenbergare och häromdagen var det Hawaii-lax, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Kulturhuslunch med känsla av myndighet på Kulturum

LÄS OCKSÅ: Partilles bästa lunchrestauranger – PT listar recensionerna med högst betyg

LÄS OCKSÅ: Oves fyller på prisskåpet – årets företagare i Partille 2022

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.