Helgtips i Partille vecka 46: Vernissage, sport och megaloppis

Helgen i Partille bjuder på konst, smide och sport. Ta helg med Partille Tidning!

ANNONS

Vernissage på Partille herrgård

På lördag är det vernissage på Partille herrgård för en ny konstutställning som varar till den 3 december. Emma Lindström bjuder på akryl/blandteknik, Christina Eriksdotter står för måleri, fine art print och Tintin Hallding visar upp guld- och silversmide. Bakom utställningen står Partille konstförening

Tid: 12.00-16.00. Gratis entré.

Handboll

Under fredagskvällen tar IK Sävehofs herrlag emot Ystad i Svenska Cupen. Vinnarna säkrar en plats i semifinalerna och ”final four”.

Matchen börjar klockan 19.00 i Partille Arena.

Innebandy

Även FBC Partilles herrlag spelar på hemmaplan under helgen. De har blandat och gett under säsongen men jagar topplagen i den södra allsvenskan. Under lördagen tar de emot IBK Lund Elit.

Matchen börjar klockan 14.00 i Partillebohallen.

Megaloppis på Partille arena

Håll i plånboken för på söndag är det dags för det jätte-megastora loppiset på Partille arena i hela två våningar. Det finns gratis trampbilar och hoppborg för barn.

Tid: Kl. 09.45-15.00

Pris: Fri entré för barn under 12 år med målsmans sällskap. Förköpsbiljetter 50 kronor stycket, ordinarie kassakö 50 kronor.

Har vi missat något roligt i helgen eller har du tips inför kommande helg? Hör gärna av dig till redaktion@partilletidning.se

LÄS MER:Jonas Hinnfors: ”Anders Midby använder väldigt hårda ord”

LÄS MER:Moderata politiker tryckte ”Gilla” på Anders Midbys inlägg

LÄS MER:Hemlös man kastade kniv mot barn: ”Störde mig”

ANNONS