Helgtips i Partille vecka 46: Vernissage, sport och megaloppis

Helgen i Partille bjuder på konst, smide och sport. Ta helg med Partille Tidning!

ANNONS
|

Vernissage på Partille herrgård

På lördag är det vernissage på Partille herrgård för en ny konstutställning som varar till den 3 december. Emma Lindström bjuder på akryl/blandteknik, Christina Eriksdotter står för måleri, fine art print och Tintin Hallding visar upp guld- och silversmide. Bakom utställningen står Partille konstförening

Tid: 12.00-16.00. Gratis entré.

Handboll

Under fredagskvällen tar IK Sävehofs herrlag emot Ystad i Svenska Cupen. Vinnarna säkrar en plats i semifinalerna och ”final four”.

Matchen börjar klockan 19.00 i Partille Arena.

Innebandy

Även FBC Partilles herrlag spelar på hemmaplan under helgen. De har blandat och gett under säsongen men jagar topplagen i den södra allsvenskan. Under lördagen tar de emot IBK Lund Elit.

ANNONS

Matchen börjar klockan 14.00 i Partillebohallen.

Megaloppis på Partille arena

Håll i plånboken för på söndag är det dags för det jätte-megastora loppiset på Partille arena i hela två våningar. Det finns gratis trampbilar och hoppborg för barn.

Tid: Kl. 09.45-15.00

Pris: Fri entré för barn under 12 år med målsmans sällskap. Förköpsbiljetter 50 kronor stycket, ordinarie kassakö 50 kronor.

Har vi missat något roligt i helgen eller har du tips inför kommande helg? Hör gärna av dig till redaktion@partilletidning.se

LÄS MER:Jonas Hinnfors: ”Anders Midby använder väldigt hårda ord”

LÄS MER:Moderata politiker tryckte ”Gilla” på Anders Midbys inlägg

LÄS MER:Hemlös man kastade kniv mot barn: ”Störde mig”

ANNONS