Här är veckans toppnyheter 6-12 juni

Ny matbutik på Kyrktorget, hemlighetsmakeri i Partille Arena, känslosam skolavslutning – och lager som flyttas. Här är ett urval av den senaste veckans mest lästa artiklar.

ANNONS

Ny matbutik på Kyrktorget – med billiga varor

På Kyrktorget ska en social matbutik för mindre ekonomiskt bemedlade familjer slå upp portarna till hösten. Nu förbereds det för fullt inne i lokalerna.

Glädje och tårar på Björndammens skolavslutning

Fredagen bjöd på högtidlig stämning på Partilles grundskolor vid årets skolavslutningar. På Björndammens skola tog sjätteklassarna farväl av både rektor och lärare inför starten på Stadsparksskolan till hösten.

Lindex lager flyttar från Partille

Lindex distributionscentral ligger mitt i industriområdet Laxen och är i dag arbetsplats för 90 personer. Nu har företaget beslutat att ersätta lagret med ett så kallat omnilager i Alingsås.

Branddrabbade familjer har fått nya hyreskontrakt

Efter den kraftiga branden på Domarevägen har många hushåll stått utan bostad. Men nu, drygt två veckor senare, har elva familjer fått nya bostäder av Partillebo.

Laleh repade i Partille Arena inför konserten på Ullevi

Under stort hemlighetsmakeri repade Laleh och hela hennes produktionsteam i Partille Arena. Trots att repetitionerna pågick i fem dagar lyckades de hålla det hemligt för såväl press som fans.

ANNONS