Här är veckans toppnyheter 31 oktober till 6 november

Skottlossning i Björndammen, 38 år på samma salong och padeldöden. Här är ett urval av Partille Tidnings mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
|

Stor polisinsats i Björndammen

En stor polisinsats pågick i Björndammen på söndagskvällen efter en skottlossning. En man i 25-årsåldern skadades. Ingen är ännu gripen för mordförsöket och polisen har i veckan gått ut och sökt både vittnen och filmmaterial från platsen.

Offret i Björndammen tidigare dömd för mord

Mannen som sköts i Björndammen under söndagskvällen dömdes för mord i Partille för fem år sedan, enligt uppgifter till tidningen. Mannen hade nyligen släppts från fängelse när han sköts. I början av veckan vårdades han med allvarliga skador.

38 år på samma salong – Ingela är både frisör och terapeut

1984 öppnade Ingela Kinell egen salong på Persplatsen. Än finns flera stamkunder från då kvar. Nu är hon nominerad till Årets Partillebo som mångårig glädjespridare.

ANNONS

Marcus på plats fem minuter efter brandlarmet i Partille

Samtalet kom 02.10. Fem minuter senare var kommunens beredskapsledare Marcus Hull på plats. Och strax därefter hade han ordnat att Björndammens skola öppnades för de drabbade av storbranden på Domarevägen.

Padelföretag i Partille uppslukat av padeldöden

Sedan padel lanserades på bred front i Sverige har hallar poppat upp överallt, men nu är det svåra tider i den mättade branschen. Företag med mångmiljonomsättning går under på löpande band och nu har padeldöden skördat offer även i Partille.

ANNONS