Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Här är veckans toppnyheter 19-25 september

Matöppet i Furulund stänger, Harlem Globetrotters till arenan och Vinne, 12, såg en höna mitt på köpgatan. Här är ett urval av Partille Tidnings mest lästa artiklar den senaste veckan.

Matöppet i Furulund stänger för gott

Nu står det klart – den lokala livsmedelsbutiken Matöppet i Furulund stänger för gott för att ersättas av kända butikskedjan. På sikt planerar butiksägarna även att flytta butiken till nya lokaler.

Här spatserar hönan – mitt på Sävedalens köpgata

Vinnie Holm, 12, var ute och gick med sina kompisar när de gjorde en udda upptäckt. Utanför bageriet på Sävedalens köpgata spatserade nämligen en förrymd höna.

Tufft för Triumf Glass energislukande fabrik i Sävedalen

Triumf Glass i Sävedalen betalar i dag hundratals procent mer för energi än för ett år sedan. Nu driver de ett projekt för att se vilket elpris de kan klara av innan de får negativa marginaler i produktionen.

Enda Sverigestoppet: Harlem Globetrotters till Partille arena

Endast ett stopp i Sverige på Europaturnén – då väljer det världskända showbasketlaget Harlem Globetrotters att dyka upp i Partille.

– It´s showtime baby, säger stjärnan Mark ”Splash” Blount.

Sex lärare nominerade till Guldäpplet: ”Jätteroligt”

Flera lärare från skolorna i Partille är nominerade till Guldäpplet. En av dem är Mia Smith vid Vallhamra skola. Hon har med olika lösningar lyckats nå ut med kunskap till både elever och kollegor på många andra skolor.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.