Här är veckans toppnyheter 18–24 april

Villabrand rasade i bostadsområde, hen är mäktigaste personen i Partille och inredningstips. Här är ett urval av den senaste veckans mest lästa artiklar.

ANNONS
LocationPartille||

Villa eldhärjades – lågor sågs slå ut från taket

En villa i Öjersjö förstördes i en brand på söndagen. Larmet kom strax före klockan 15 och räddningstjänsten var tidigt på plats med sju enheter, men fler tillkallades allt eftersom branden rasade. Polisen kunde dock meddela att familjen i huset var oskadd.

Hen är mäktigast i Partille

Vem är egentligen den mäktigaste personen i Partille? Nu är tidningens prestigefulla lista avgjord med plats tio till ett.

De öppnade sitt hem för flyktingfamiljen från Kiev

De försökte stå ut när bomberna föll över deras hemstad Kiev. Men efter att ha levt i flera veckor i källaren till sitt hus tvingades de söka tryggheten utomlands. Sedan en vecka har Inna Chepizhko med döttrarna Milana och Zlata och mormor Nadiya Kravets tagits emot av främlingar som vill få dem att känna sig hemma i Partille.

ANNONS

Leila vill hjälpa dig till ett högre slutpris

Hon är inredningsarkitekt och konstnär. Nu vill Leila Arjmand från Öjersjö kombinera bådadera i sitt nya företag La Deko Homestyling & Inredning.

– Jag försöker inreda unikt, säger hon till tidningen.

Snyggaste klubbmärket?

Klubbmärken finns det många – som har många åsikter om. Men hur ser det ut här i Partille? Vilket lag har snyggaste emblemet? Läs tidningens subjektiva lista.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS