Två bilar kolliderade i närheten av Jula i Partille på onsdagen. En ambulans skickades fram, men ingen person behövde föras till sjukhus. OBS: Genrebild.
Två bilar kolliderade i närheten av Jula i Partille på onsdagen. En ambulans skickades fram, men ingen person behövde föras till sjukhus. OBS: Genrebild. Bild: Stefan Bennhage

Fordon välte efter krock i rondell

En bil och ett mindre fordon krockade i en rondell på Parallellvägen i Partille på onsdagsmorgonen. Det mindre fordonet välte i samband med kollisionen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradePartille|

Olyckslarmet kom klockan 08.51. Räddningstjänst och ambulans skickades fram.

– Fordonet som välte är en mindre ”golfbil”, säger räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör Johan Carlsson i en första kontakt kring händelsen.

Olyckan inträffade i en av rondellerna strax före varuhusen Jula och Byggmax.

– När vi kom fram hade föraren själv eller i alla fall personer på plats fått upp golfbilen på alla fyra hjulen igen. De väger ju inte så mycket de där fordonen, säger Johan Carlsson vid räddningstjänsten.

Ambulans på plats

Vid klockan 09.30 uppgav SOS Alarm att ambulansen som skickats till olyckan fortfarande fanns kvar på platsen, men att det då inte fanns information om huruvida någon person behövde följa med till sjukhus.

– Men till slut behövde ambulansen inte ta med sig någon person till sjukhus, säger SOS teamledare Sören Gustavsson i en kommentar vid klockan 10.15.

Hur många personer som totalt drabbades i olyckan är däremot oklart.

– Vi har delat ut en ordningsbot till en av förarna för att ej ha iakttagit väjningsplikt, säger Hans-Jörgen Ostler presstalesperson på polisen.

LÄS MER:Trafikverkets miljonprojekt ska rädda E20 i Partille från skred

LÄS MER:Då står den nya konstgräsplanen i Jonsered klar

ANNONS