Flipper, Mario och tävlingar – då kommer Retrospelsmässan till Partille Arena

– Vi är äntligen tillbaka med full kraft!
Den populära Retrospelsmässan håller försenat tioårskalas i Partille Arena den 4 och 5 juni.

ANNONS
|

LÄS MER:Så påverkas Partille arena av de nya restriktionerna

När Retrospelsmässan startade sin verksamhet i Eriksbergshallen i Göteborg blev den genast en monumental succé. Köerna ringlade långa och efter några år tvingades de byta till större lokaler och har huserat på bland annat Bananpiren och Åbymässan. Men från och med i sommar har den sannolikt hittat ett permanent hem i Partille Arena där de öppnar portarna den 4 och 5 juni.

– Vi firar i nya, stora och fräscha lokaler och lovar ett fullspäckat schema i två dagar, säger arrangörerna bakom Retrospelsmässan.

LÄS MER:Dubbelt upp med hårdrock till Partille arena

Från 70-talet till nu

Grundtanken med mässan är att man ska kunna prova så mycket som möjligt av det som funnits i spelväg från 70-talet och fram till nutid. Med tiden har detta kompletterats med tävlingar, cosplay, arkadspel, föredrag och spelkändisbesök. För årets mässa är kompositören Chris Huelsbeck, som ligger bakom musiken till bland annat Giana Sisters och Turrican, klar för en exklusiv spelning.

ANNONS

Koordinatorn glad

Martin Blomberg, koordinator på Partille Arena, är mycket glad att Retrospelsmässan landar på hans arbetsplats.

– Hela gänget på arenan är stormförtjusta i att den kommer till oss. Två fulla dagar med gamla spel, events och annat skoj. Mig hittar ni vid arkadmaskinerna, säger han.

Biljetterna finns ute nu och du över 18 behöver visa covidpass för att komma in.

LÄS MER:Omtyckt och ont i knäna – nu fyller Mathias 50

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS