Emelie Mellberg plåtar Eva Sundbäck som vinterbadar i Kåsjön. Det är januari månads bästa bild i Partille Tidning.
Emelie Mellberg plåtar Eva Sundbäck som vinterbadar i Kåsjön. Det är januari månads bästa bild i Partille Tidning. Bild: Emelie Mellberg

Emelie tog januaris bästa bild: ”Kallt men njutbart”

Emelie Mellberg och hennes väninna Eva Sundbäck vinterbadar i Kåsjön en gång i månaden. Vid januari månads dopp knäppte Emelie en bild på Eva i vattnet. Den utses nu till januari månads bästa bild i Partille Tidning.

ANNONS
|

Emelie Mellberg var en av väldigt många som mejlade redaktion@partilletidning.se för att dela med sig av sina bilder av januari. En enhällig jury har tittat igenom samtliga bidrag och fastnat för Emelies bild på vinterbad.

– Vad roligt! Jag tycker om att fotografera men bara för eget bruk, säger Emelie när Partille Tidning ringer upp och meddelar att hon vunnit äran och ett presentkort på 500 kronor.

– Då ska jag och Eva köpa oss något gott för februaris vinterbad.

Jo, det är kallt

Trots att Eva ser väldigt glad ut på bilden så känns det som att det finns en högst rimlig fråga att ställa: Är det inte väldigt kallt att vinterbada?

ANNONS

– Haha, jo. Det enkla svaret är jo. Men om du gör det regelbundet så vänjer du dig och det blir njutbart. Vi försöker bada en gång i månaden och väljer aldrig en dag då det regnar eller blåser, då är det inte alls lika skönt, säger Emelie Mellberg som beskriver känslan av att vinterbada som ”både kall och varm på samma gång”.

Vill du känna dig som en vinnare som Emelie? Partille Tidnings fototävling för läsare går nu in på februari och instruktioner om hur du är med och tävlar finns här.

LÄS MER:Jörn Fritzin i Öjersjö tog årets höstbild: ”Får rysningar”

LÄS MER:Jann, 63, fotar Jonsered – med hela världen som publik

ANNONS