Dags för ny maktlista – vem är Partilles mäktigaste?

Marith Hesse var 2022 års mäktigaste person i Partille. Nu gör Partille Tidning en ny lista för 2023 års 50 mäktigaste. Vill du vara med och påverka? Mejla oss!

ANNONS

I april 2022 rullade Partille Tidning långsamt ut listan över det årets 50 mäktigaste personer i Partille. Redaktionen hade slagit sina kloka huvuden ihop och kommit fram till en lista som till slut toppades av kommunstyrelsens ordförande Marith Hesse (M) med motiveringen:

”Hur vi än tittade på det så fanns det i slutändan ingen tvekan. Partilles mäktigaste person är Marith Hesse. Hon är Partille troget trots inviter från högre ort, hon är delaktig och engagerad i det mesta. En bra talare som syns och hörs i alla möjliga sammanhang. Hon säger det själv i vinnarintervjun här intill: ”Jag älskar Partille!”. Det märks.”

Tvåa var artisten A36, trea Loui Sand, fyra Sävehovs klubbchef Stefan ”Abbe” Albrechtson och femma Eric Ericson, skådisen som blivit bagare.

Mejla oss ditt bästa tips

När redaktionen nu samlats för ett första jurymöte kan den konstatera att det kommer att hända en del på listan för 2023. Vissa faller bort, andra tillkommer. Vissa avancerar kraftigt, andra tappar rejält. Vi har på det stora hela klart för oss vilka vi vill ha med på listan men för att inte missa någon självklar så vill vi gärna ge er läsare chansen att påverka.

Har du någon du tycker skulle platsa på listan över Partilles 50 mäktigaste personer? Mejla oss då ett namn och en kort motivering till redaktion@partilletidning.se.

Listan har inga ambitioner att vara precis, det är svårt att väga en sorts makt mot en annan, men den kan ses som en fingervisning om vem i Partille som har mest att säga till om eller vem som har makten att påverka andra.

LÄS MER:Här är Partilles mäktigaste personer – plats 11–20

LÄS MER:Här är Partilles mäktigaste personer – plats 21-30

LÄS MER:Här är Partilles mäktigaste personer – plats 31-40

LÄS MER:Här är Partilles mäktigaste personer – plats 41-50

ANNONS