Då är Oluffs Galej tillbaka – festen kommer tidigt

Förra årets succé med Oluffs Galej ska bli en tradition. Den 17 juni är den tillbaka och på scen står bland andra Hanna Ferm.

ANNONS
|

2022 hölls Oluffs Galej, en heldag med musik, lek, aktiviteter och en massa kul på Oluff Nilssons väg, en bit in i augusti och hade A36 som huvudnummer. Solen strålade och succén lät inte vänta på sig.

Årets Oluffs Galej, det andra i ordningen efter förra årets premiär, går av stapeln den 17 juni mellan 11 och 17 och därmed skapas något av en tradition. Något som också var tanken från början.

– Det känns som vi är med och skapar en fantastisk tradition som kan växa över tid och bli ännu ett av Partilles guldkorn och besöksmål, sa arrangören Maria Dahl på kommunen till Partille Tidning i samband med den första festivalen.

ANNONS

”En mötesplats där man kan träffas”

Oluffs Galej är ett av kommunens sätt att lyfta södra centrum och få fler än bara de boende att röra sig i området.

– Det blir en mötesplats där man kan träffas. Alla är ganska lika varandra egentligen. Man kan fortfarande ha förutfattade meningar men i grunden är vi alla invånare och medborgare, sa kommunstyrelsens ordförande Marith Hesse (M) under förra årets festival.

Fullt program för dagen finns på kommunens hemsida men huvudnumret artistmässigt är populära Hanna Ferm som har flera hits på kontot och som har lokal koppling då hennes mamma bor i Partille.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS