Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Casper Janebrink ska bli pappa igen med nya kärleken.  Bild: Jenny Ingemarsson
Casper Janebrink ska bli pappa igen med nya kärleken. Bild: Jenny Ingemarsson

Casper Janebrinks besked – ska bli pappa igen

Arvingarnas Casper Janebrink, 52, ska snart bli pappa igen, vilket GT var först med att rapportera om.
I september kommer han tillsammans med nya kärleken Therese Andersson, 33, välkomna barnet till världen.

Basisten och sångaren i dansbandsgruppen Arvingarna, Casper Janebrink, 52, väntar barn tillsammans med nya kärleken Therese Andersson, 33. Beskedet kommer bara månader efter att han berättat om att han och hustrun Helena skiljer sig.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger han i en intervju med GT.

Sedan tidigare har han två barn i övre tonåren tillsammans med Helena Janebrink. Nu ser han fram emot att bli pappa igen.

Träffades på gymmet

Casper Janebrink är född i Biskopsgården i Göteborg, men uppvuxen i Partille där han också bott större delen av sitt liv. Flyttlasset gick dock till grannkommunen Lerum 2017, då till ett hus i Floda. Det var också på ett gym i Lerum som han och nya kärleken Therese Andersson först träffades.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, berättar han för GT.

Barnet beräknas komma redan i september och när övriga bandmedlemmarna i Arvingarna nåddes av nyheten blev de enligt Casper Janebrink förvånade.

– De blev la förvånade så klart. Det var så mycket som hände på samma gång. Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Det har bara varit positiva grejer från gubbarna. Det känns också jättebra.

LÄS OCKSÅ: Bedragarna skapar fejkkonton i Casper Janebrinks namn

LÄS OCKSÅ: Arvingarna i ny krogshow – då har den premiär

LÄS OCKSÅ: Casper om äventyret: ”Har inte seglat längre än till Danmark”

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.