Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Brattåskärrsvägen stängs av tillfälligt mellan 14 och 18 februari på grund av arbeten med avloppsledningar, meddelar Partille kommun på sin hemsida. Bild: Alfred Dikalow
Brattåskärrsvägen stängs av tillfälligt mellan 14 och 18 februari på grund av arbeten med avloppsledningar, meddelar Partille kommun på sin hemsida. Bild: Alfred Dikalow

Brattåskärrsvägen i Sävedalen stängs i flera dagar

Brattåskärrsvägen i Sävedalen stängs av för genomfartstrafik under flera dagar. Anledningen är arbete med ledningar i marken.

Mellan den 14 och 18 februari kommer Partille kommun genomföra arbeten med va-ledningen i höjd med hållplatsen Bockemossen på Brattåskärrsvägen, meddelar de på sin hemsida.

LÄS MER: Man försökte hugga sig in i hus i Finngösa

Vägen stängs då av mellan korsningen med Mistelvägen till Båtsmansvägen.

Trafiken kommer ledas om till Ugglumsleden och Hultsvägen.

– Det påverkar hållplatserna Bockemossen och Broängsvägen, bussen kommer ta en annan väg och resande hänvisas till hållplatserna Vallhamra torg eller Frejaplan i stället, säger Linnea Ljunggren på Västtrafiks störningsjour.

Vägen kommer dock vara öppen för gång- och cykeltrafikanter.

LÄS MER: Polisen varnar för inbrottsvåg när restriktionerna släpper

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.