Boende i en villa på Fjälltorpsvägen larmade polis efter att de hört bankande ljud från utsidan bostaden – en okänd gärningsperson ska sedan ha krossat en ruta.
Boende i en villa på Fjälltorpsvägen larmade polis efter att de hört bankande ljud från utsidan bostaden – en okänd gärningsperson ska sedan ha krossat en ruta. Bild: Filip Landqvist

Badrumsruta krossad av okänd gärningsman

Under natten till lördagen larmades polis till Fjälltorpsvägen. Boende i en villa ska ha hört bankande ljud – när polisen anlände till platsen upptäcktes ett krossat badrumsfönster.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Det var vid klockan 03.30 under natten till lördagen som boende i en villa på Fjälltorpsvägen larmade polis.

– Det bankade på bostaden, men när de boende inte kom ut så ska någon ha krossat en badrumsruta, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Polisen åkte ut till platsen och pratade med målsäganden.

– Vi har skrivit en anmälan om skadegörelse, vi vet inte vem som är gärningspersonen, säger Thomas Fuxborg.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS