Arvingarna gör krogshow igen, denna gång ur fansens perspektiv. Premiär den 16 september.
Arvingarna gör krogshow igen, denna gång ur fansens perspektiv. Premiär den 16 september. Bild: Pressbild

Arvingarna i ny krogshow – då har den premiär

I love Arvingarna. Partilledansbandets nya krogshow utgår från fansen.
”Det ska bli så skoj!”, säger Casper Janebrink i ett pressmeddelande.
Premiär på Kajskjul 8 den 16 september.

ANNONS
|

LÄS MER:Casper Janebrink och Arvingarna genom åren – från lejonman till champinjonfrilla

När Arvingarna senast begick krogshow så hette den I takt med tiden och var en tillbakablick på de 30 år som bandet varit i ropet. Showen blev en dundersuccé och togs sedermera på turné. När Arvingarna nu ska försöka repetera framgången så är det i stället fansens upplevelser som står i fokus. Med hjälp av regissören Hans Marklund, som regisserat otaliga krogshower, ska de skapa en kväll full av nostalgi, sång, glädje och fest.

Vi får, enligt pressmeddelandet, ”följa med på en musikalisk resa, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen för livet.”

ANNONS

LÄS MER:1 500 fyllde Partille arenas golv på Göteborgs största after work

Kan knappt vänta

Platsen är Kajskjul 8 i Göteborg och föreställningen spelas 30 gånger med start den 16 september och slut den 17 december.

”Det ska bli så skoj! I tidigare shower har vi fokuserat på våra egna minnen och sett tillbaka på våra karriärer utifrån vad vi minns och har upplevt. Nu är det dags att äntligen få uppleva det ur fansens perspektiv. Att uppleva vår musik genom någon annans minnen och historia kommer bli så fantastiskt roligt för oss, vi kan knappt vänta på att få köra igång!”, säger Arvingarnas Casper Janebrink i pressmeddelandet.

LÄS MER:Äntligen Så mycket bättre för Casper Janebrink

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS