Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Arne fick skrapa i Nyhetsmorgon – vann 100 000 kronor

En lott i present ledde partillebon Arne Bergman till Stockholm och Nyhetsmorgon. Han kom tillbaka från studion, 100 000 kronor rikare.
– Det känns bra, uppger han med glädje till Partille tidning.

I födelsedagspresent från hustrun fick partillebon Arne Bergman en Trisslott vilken resulterade i en vinst på 120 kronor. Istället för att ta ut pengarna valde han att, utan några större förväntningar, köpa två nya lotter. Efter att ha skrapat första raden kunde han urskilja tre tv-symboler.

– Jag trodde inte att det var sant, att det var något som inte stämde. När jag väl ringde Svenska Spel och fick det bekräftat blev jag glad och upprymd. Jag vågade inte slänga lotten i mobilen förrän de hade bekräftat det.

LÄS MER: Retrospelsmässan ställer in – anklagar arenan för svindleri

Blev som en liten semester

Nervös inför tv-debuten begav sig Arne Bergman till Nyhetsmorgon för att skrapa i tv-rutan.

– Det var lite nervöst men det var inte något jag väjde mig för. Jag tänkte att det kunde vara kul att åka till Stockholm och skrapa i tv. Sedan fick jag en hotellnatt och en middag innan så det blev som en liten semester.

Väl på plats släppte dock all nervositet.

– När man väl satt i studion var det hur lugnt som helst. Det gick väldigt snabbt så man hann inte reflektera så mycket över det men det var en ganska intim studio. När man ser det på tv är det så stort men så är det inte och folk var glada och tillmötesgående.

LÄS MER: Kina har rösten som verktyg – här har du hört henne

Hur känns det nu att ha vunnit?

– Det var klart från början att jag skulle få minst 100 000 men det känns bra att ha vunnit 100 000 ändå.

Pengarna ska han använda till att bygga sovrum och badrum i hans nybyggda hus.

– Det känns bra att få ett tillskott och att slippa tänka på att behöva låna. Till våren har vi tänkt att göra något nu när man varit instängd i sitt hus i två år, en spahelg eller vad som helst.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.