A36 hyllar ”teamet” – tillbaka med ny musik

Han har sin bror som manager. Resten av teamet består av kusiner och barndomskompisar. I dag släpps nya låten ”AT” där A36 hyllar sitt gäng.
– De är avgörande för min framgång, säger han.

ANNONS

Vi möts på parkeringen högst upp på Oluff Nilssons väg där A36 står och tittar på slutklippningen av videon till ”AT” som ska släppas vid midnatt till fredag. Han är nöjd. Den franska regissör och filmare som var på plats för några veckor sedan har gjort ett bra jobb och A36 bror Jonny, som också är hans manager, kan skicka svaret ”godkänt” och skicka upp videon på Youtube.

Inga ja-sägare

Att Jonny är både manager och bror är precis vad låten ”AT” handlar om. Ett ”A-team” som jobbar med och runt A36.

– Vi har skämtat om det sedan vi var små och kallat oss ”A-team” och för mig är det otroligt viktigt att omge mig med vänner. De är inga ja-sägare och hjälper mig att bli bättre. En stor del av min framgång beror på dem, säger A36 vars riktiga namn är Geivar Shlaimon.

Älskar Partille

Med honom på framgångsresan finns alltså flera gamla barndomsvänner, kusiner, släkt och brodern Jonny och när videon till ”AT” skulle spelas in var det självklart att göra det i området där de vuxit upp runt Oluf Nilssons väg.

– Jag älskar verkligen Partille och mitt område. Det är ju här jag har vuxit upp, jag har min mamma och mormor och alla mina vänner här. Det ska bli så stort att få spela här också.

En förebild

Spelningen han pratar om är på kommunens festival ”Oluffs galej” som kommer att hållas i området under helgen 13-14 augusti.

– Kommunen gör en bra grej, vi gör en bra grej som är med. Det är bra för området och jag är gärna en förebild för många här. Inte alltid lätt att vara en förebild men jag försöker bara hålla mig ärlig och de som känner igen sig de känner igen sig. Jag tror det är ganska många.

Mycket kvar att ge

”AT” är den första nya, egna låten på ett tag och planen för hela 2022 är lagd. Med förra årets mest spelade låt, ”Samma gamla vanliga”, en Grammisvinst och spelning på Lisebergs stora scen i bagaget så finns det en hel del att följa upp. Är förväntningarna jobbiga?

– Nej, jag gör bara min grej och blir bättre och bättre på det. Ingen kan ju veta om en låt ska bli en sån monsterhit som ”Samma gamla vanliga” så det är bara att fortsätta släppa musik. Det har gått väldigt bra för mig men jag känner att jag fortfarande har mycket kvar att ge, säger A36.

LÄS MER:Här är Partilles mäktigaste personer – plats 1-10

LÄS MER:Extrapengar till ungdomsaktiviteter – nu är sommarprogrammet klart

ANNONS