Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

1 500 fyllde Partille arenas golv på Göteborgs största after work

1 500 glada firade jobbveckans slut på Göteborgs största AW i Partille arena. Först ut på scen: Hemmasönerna i Arvingarna.
– Jag bodde i Björndammen, visst bodde du på Kyrktorget, Tommy? frågade Casper Janebrink från scen.

Och jodå, Tommy Carlsson bodde minsann ett år på Kyrktorget och hans bror Kim delade område med Casper Janebrink i Björndammen.

Lasseman däremot, han har inte bott i Partille alls och möttes under fredagkvällens gigantiska after work i Partille arena av lite busvisslingar och burop. Mest på skoj så klart, de cirka 1 500 som köpt biljett var där för att ha roligt.

LÄS MER: Respekt är ledordet – på prisbelönta fritidsgården

En timme efter dörrarna öppnats var den stora hallen välfylld, kön till garderoben gick från lång till kort fullt tillräckligt snabbt och ur kranarna rann den kalla ölen ner i plastglas. Dj Ali Haghighi pumpade ut en discohit för att sömlöst glida över i en annan.

Men det var först när Partilles egna söner, dansbandskungarna i Arvingarna, klev upp på scen som kvällens största jubel utbröt. Med stöd av trummis och blåssektion brände de av ett gäng hits och lagom lokalpatriotiskt mellansnack och när deras halvtimme var över hade kvällen egentligen bara börjat.

Kvar på programmet stod då Reinfeldts gunstlingar Da Buzz och 90-talssuperstjärnorna Markoolio och E-type som båda kompades av partygänget Farbror Fläsk.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.