Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Årets Partillebo kan bli Sävehofs damer eller en granne

Vem ska egentligen ta hem titeln Årets Partillebo 2021? Partille Tidning tog tempen på stan och här finns redan en del nomineringar som kan ta hem titeln om en månad.

För första gången arrangerar Partille Tidning tävlingen Årets Partillebo. Tanken är att titeln ska delas ut en gång per år med start i år. Vinnaren blir belönad med en lyxig lokal upplevelse.

Har du en ännu mer värdig kandidat än de personer som nämns nedan? Då kan du enkelt nominera honom eller henne genom att gå in på nomineringssidan. Den är öppen ända fram till den 15 november.

Vinnaren av Årets partillebo 2021 kommer att belönas stort, med både en pokal och en lyxig lokal upplevelse i Partille.

Marilyn Mansilla, 37 år, Oluff Nilssons väg med dottern Keira Bolin.

– Min dotters gamla förskola Kronvägens förskola som vi saknar väldigt mycket, särskilt personalen som gör en väldigt bra insats för oss som bor här i Partille och behöver lämna våra barn om dagen så att vi kan känna tillit och lita på att de tar hand om våra skatter.
Bild: Shamiram Demir
Bild: Shamiram Demir

Oscar Solano, 54 år, Furulund.

– Pepparstadens förening, min bostadsrättsförening. Jag tycker de är bra och tänker på folk som bor där i området och det gör att vi alla trivs i Furulund. Därför ska de bli årets Partillebo.
Bild: Shamiram Demir
Bild: Shamiram Demir

Angeli Jangblad, 62 år, Furumossen.

– Jaa, nu kan jag inte komma på någon direkt. Det finns säkert någon jag vill nominera som gör något bra... Nu kan jag komma på en person! En granne som jobbar mycket och tar hand om sina tre barn. Hon är aktiv i våran styrelse i bostadsrättsföreningen och hon är fantastisk på många sätt. Hon bidrar med mycket och därför ska hon bli årets Partillebo.
Bild: Shamiram Demir
Bild: Shamiram Demir

Kent Gustafsson, 76 år, Kåhög.

– En svår fråga men frågan är om man inte ska ta någon inom sporten och kanske Sävehofs damer och herrar. Jag nominerar damernas lag i Sävehof för de gör en strong prestation och representerar Partille på ett bra sätt.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.