Kållered tog hem mötet med Partille HK i Vallhamra Ishall

Kållered tog till slut hem segern mot Partille HK i matchen borta i Vallhamra Ishall på onsdagen. Matchen i HockeyTrean Alltrean södra A slutade 2–3 (0–1, 1–1, 1–1).

ANNONS
|

– En tajt match som kunde gått åt båda hållen! Men otroligt stark att ta tre poäng en riktig laginsats, kommenterade Kållereds tränare Tobias Burford.

Kållered tog ledningen efter 13.32, genom Robert Sörensen på pass av Kevin Börjesson. Efter 4.05 i andra perioden nätade Alexander Liden, framspelad av Kevin Brodén och Johnny Johansson och kvitterade för Partille HK.

Kållereds Erik Svensson gjorde 1–2 efter 17.51 på pass av Kevin Börjesson och Robert Sörensen.

Kållered tog ledningen med 1–3 genom Kevin Börjesson med 01.17 kvar i perioden i tredje perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Partille HK reducerade dock till 2–3 genom Olle Klingberg när bara en minut återstod att spela, och skapade spänning i slutet av matchen.

ANNONS

Noterbart är att Kållereds Robert Sörensen stod för tre poäng, varav ett mål och Kevin Börjesson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Kållered är på andra plats.

Nästa motstånd för Kållered är Rönnäng. Lagen möts söndag 13 februari 15.30 i Kållereds Ishall.