Väntade förgäves utanför vårdcentralen i Furulund

Signaturen Besviken besökare följde skyltens uppmaning om att vänta utanför och registrerade ankomst med mobilen, men blev då bortglömd av personalen: ”Fy, så dåligt”.

ANNONS

Jag blev först väldigt glad när jag ringde min vårdcentral Närhälsan Furulund nyligen. Jag fick tid för att kolla upp min hosta redan samma dag vid 13.30.

När jag kom dit satt det en stor stoppskylt på dörren med budskapet: ”Om du söker för förkylning ring på klockan och vänta utanför”.

Jag ringde på klockan men ingen kom ut. Inga problem tänkte jag eftersom jag kunde ankomstregistrera mig med mobilen. Då kunde de ju se att jag kommit.

Jag ringde en gång till på klockan för säkerhets skull men ingen kom ut.

När det gått 45 minuter ringde jag en tredje gång och när ingen då kom ut började jag ana oråd. Jag såg mig trots skyltens budskap tvingad att gå in för att se vad som hände med min tid.

Väl inne fick jag beskedet av personal att de ropat upp mig tre gånger. Men jag satt ju utanför eftersom det stod på dörren att jag skulle göra just det. Varför ska man ha en skylt som håller besökarna utanför men som personalen inte tar hänsyn till?

Fy, så dåligt!

Besviken besökare

LÄS MER:Här är Partilles bästa och sämsta vårdcentraler – enligt patienterna

LÄS MER:Missen: Fick cancerdiagnos fem år efter första vårdbesöket

LÄS MER:Hade cancer i hela kroppen– ordinerades alvedon

ANNONS