S-debattörer vill se mer personal i skolan, fler anställda inom vården och en miljösatsning.
S-debattörer vill se mer personal i skolan, fler anställda inom vården och en miljösatsning. Bild: Shamiram Demir

Partilles tre viktigaste satsningar som gör skillnad

Socialdemokraterna i Partille rankar sina tre viktigaste satsningar i kommunen för kommande mandatperiod: ”Det finns mycket som kan bli bättre”.

ANNONS

Vi Socialdemokrater har höga ambitioner för Partille. Vi är stolta över vår kommun, men ser att det finns mycket som kan bli bättre! Därför vill vi ha din röst, för att kunna göra skillnad – på riktigt. I gengäld lovar vi dig att varje dag arbeta för ditt och övriga kommuninvånares bästa.

Våra tre viktigaste frågor den kommande mandatperioden är:

* Mer personal inom skolan, med fokus på elevhälsa, förskola och lågstadiet.

* Mer personal inom vård och omsorg.

* Satsning på miljö och klimat.

Viktiga satsningar i Partille under fyra år

Vi kommer satsa särskilt på skola, vård, omsorg, miljö och klimat de kommande fyra åren. Vår personal är den viktigaste resursen för att bedriva en god välfärd. Därför vill vi ha mer personal inom skola, vård och omsorg. Genom gröna bygglov, hållbara upphandlingar samt fler och bättre gång- och cykelvägar vill vi leda ett mer hållbart Partille!

Hur finansierar vi då detta? Jo, genom en långsiktig övergång till det vi vill uppnå. Genom effektivare nyttjande av våra befintliga resurser, smartare upphandlingar och medel från våra kommunala bolag. Vi ska vara ärliga och säga att allt inte kommer kunna genomföras på ett år, men vi räknar med att ha uppnått alla våra punkter under den kommande mandatperioden, om vi får styra. Det är viktigt att vi i politiken är transparenta med vilken oerhört komplex och stor verksamhet kommunen bedriver. Det är klart att det tar tid att uppnå det Partille vi alla vill ha, men på fyra år kommer vi ha kommit långt! Rösta på oss så får du se!

Partille kan bättre!

Thorbjörn Carlsson (S) Oppositionsråd

Isabelle Asadian Strandman (S) Ledamot i kommunstyrelsen

LÄS MER:Så vill partierna göra skolan i Partille bättre

LÄS MER:Så vill partierna göra skolan i Partille bättre

ANNONS