Wintum festival välkomnar även den yngre publiken

Partille

Molly Sandén, Hov1 och Felix Sandman. Det är bara några av artisterna som intar scenen i Partille arena nästa lördag då det är dags för första upplagan av Wintum festival.

Kian Rahbari på Your Thing Entertainment har stått bakom många stora musikevenemang i Göteborg, men 5 oktober är det dags för premiär i Partille arena.

– Det finns inte så många lämpliga arenor i Göteborg och Partille arena är nybyggd och fräsch och funktionsduglig. I och med att den är nybyggd är den ganska genomtänkt, säger Kian Rahbari.

Evenemanget startar vid 16 och håller på till midnatt. Sittplatsläktaren är öppen för publik från 13 år, medan ståplatserna är reserverade för dem över 18 år som också har tillgång till barer med alkoholservering.

– Vi ville få in även dem som är under 18 år så att de får gå på något. Det händer inte så mycket för dem, säger Kian Rahbari.

Från midnatt fram till klockan fem är det sedan efterfest på Restaurang Trädgår’n i Göteborg med DJ:n Anis Don Demina för dem som fyllt 18 år.

Kian Rahbari arrangerar Wintum festival tillsammans med Johan Däldehög och Alexander Clarensius som är två av grundarna bakom sommarklubben Port Du Soleil i Göteborg.