Sävehof i nytt samhällsprojekt

Handboll

Sävehof och de övriga lagen i SHE och Handbollsligan gör nu gemensam sak i en satsning där klubbarna genomför olika samhällsinsatser.

#viställerupp är namnet på manifestationen där Sävehof bland annat jobbar med projekten Handboll för Alla – handbollsträning för barn med funktionsvariationer och Arenor som förenar – ett integrationsprojekt tillsammans med Skanska, Angeredsgymnaiet och Partille Gymnasium.

Sävehofs spelarambassadörer är Linnea Pettersson och Jonathan Edvardsson och tillsammans presenterar samtliga lagen tre starka profiler – Tobias Karlsson, Sabina Jacobsen och den tidigare Sävehofspelaren Loui Sand – som blir de nationella ambassadörerna.

– Det här känns helt magiskt! Att få ge tillbaka till handbollen och tillsammans med klubbarna och ligorna hjälpa fler barn och ungdomar till en bättre framtid är fantastiskt, säger Loui Sand i ett pressmeddelande.