Ny seger för Sävedalens IF

Fotboll

Höstens första match för division 2-laget Sävedalens IF spelades hemma på Vallhamra IP där man mötte Vänersborgs IF.

Förväntningarna på hemmalaget var höga då Sävedalens IF avslutade vårsäsongen starkt. Fyra segrar och en oavgjord på de sista fem matcherna gjorde att laget avancerade till en fjärdeplats i tabellen efter vårsäsongen.

Lördagens match slutade 4-2, ännu en seger för Sävedalens IF. Redan i åttonde minuten tog Vänersborg ledningen med första målet men sedan tog Sävedalen över matchen allt mer. Dagens duktiga målskyttar för Sävedalen var Simon Guli, Ahmad Aljafari, Martin Srpcanski samt Johan Örtorp.

Segern medför ytterligare ett kliv upp i serien till en tredje plats, i alla fall tillfälligt. Nästa match är borta mot IK Gauthiod lördag den 10 augusti i Grästorp.