Ang skolflytt

Partille

Så kom avslutningsdagen…då min dotter, hennes klasskamrater o lärare skulle säga hej då. Så mycket känslor, sorg, förtvivlan och hopplöshet! Tänk att min dotter har fått gå på Lunden, en i mina ögon fantastisk skola, med engagerade lärare och med en fin sammanhållning. Tänk att dottern min fått känna glädje och trygghet, tänk att hon haft ynnesten att ha fått bli sedd av både lärare och klasskamrater! Att politikerna valt att splittra detta är lågt och upprörande på många sätt. För oss, familjen och dottern, har det varit en resa vi gärna hade sluppit. Mitt förtroende för politikerna i Partille kommun är grusat för alltid. Att man som vuxen saknar förmåga att vända om när man gjort fel vad visar de våra barn? Att som politiker fortsätter driva ett ärende som är rättsligt fel gör mig gruvligt förbannad. De e så mycket fel som gjorts av dessa politiker att man faktiskt blir mörkrädd!

Att flertalet lärare väljer att inte följa med till skolan visar att de står upp för våra elever, dom står upp för att Furulunds högstadie är bra och att de bör få fortsätta finnas! Jag har haft barn på Lunden i flera år och vilka fantastiska lärare som finns där! All kärlek och respekt till dessa!

  • Förundran, besvikelse och sorg