Restaurangkedja prisades

Partille

I love pizza är Årets utvecklings­företag i Partille 2019.

Priset delades ut på tisdagskvällen under Partille kommuns näringslivskväll av Marith Hesse (M), kommunstyrelsens ordförande och Charlotta Johansson, företagsrådgivare på Business region Göteborg. Bakom priset står Business region Göteborg i samarbete med Partille kommun.

Strategisk satsning

I motiveringen står: ”ett ambitiöst företag som med en målmedvetenhet och uthållighet på kort tid tagit flera spännande steg i sin utveckling. Med sin långsiktiga och strategiska satsning når de god och stabil tillväxt över tid. I dag finns företaget på flera platser i Göteborgsregionen men är tydligt förankrade i sin hemkommun. Företaget sponsrar många föreningar och delar stolt med sig av ’degen’ man tjänat.”

Ett års medlemskap

Utöver äran och ett diplom medför priset även ett års medlemskap i BRG:s tillväxt­program Expedition Framåt värt 10 000 kronor.

Under kvällen fick även två UF-företag i Partille, Parnassos och 4Seasons Shoes – Full Potential Award, ett stipendium på totalt 10 000 kronor som delas ut av Ung företagsamhet Göteborgsregionen i samarbete med investmentbolaget Triton.