Pixbo värvar ung talang

Innebandy

”En playmaker av rang”. Så beskriver Pixbos sportchef Rikard Jonsson klubbens nyförvärv Linus Nestorsson, som kommer från division 1-klubben Lockerud Mariestad.
– Det blev Pixbo Wallenstam för det är ett lag där jag känner att jag kan utvecklas som spelare i men även som person. Det är också en klubb som älskar att vinna precis som jag. En liten faktor var också att jag känner Jesper Wallström, vi växte upp ihop och han sa att det är en bra förening så jag nöjd med mitt beslut, säger han i ett pressmeddelande.

Linus Nestorsson, född 2000, tror att tempot och det fysiska spelet blir den största skillnaden att komma till högsta ligan.
– Att Linus väljer oss för sin fortsatta utveckling gör mig både glad och stolt. Det ger cred till vårt arbete att ytterligare en stor svensk talang väljer oss före andra SSL-klubbar, säger Rikard Jonsson.
Sedan tidigare har Pixbo skrivit kontrakt med jämngamle Fabian Lindbäck och flyttat upp Kalle Lundgren, Charlie Jonsson, Alfred Pettersson och Jesper Wallström från juniorlaget.