Kvinna allvarligt knivskuren i Partille

PARTILLE

En kvinna i 20-årsåldern påträffades vid lunchtid på onsdagen allvarligt knivskuren i Partille. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord alternativt dråp.

Det var klockan 11.21 som polis och ambulans larmades till Anneberg i Partille efter att en kvinna påträffats skadad i bålen. Enligt flera medier ska kvinnan vara i 20-årsåldern.

Polispatrullen som kom först till platsen kunde konstatera att kvinnan hade en stickskada i buken. Hon fördes till sjukhus med ambulans, med skador som bedömdes som allvarliga. Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp.

Kvinnan hade kommit springande till platsen och polisen försöker nu att kartlägga vilken väg hon kommit till platsen, bland annat med hjälp av hundpatrull. Polisen spärrade av platsen för teknisk undersökning och har knackat dörr i området. Diverse saker, bland annat kläder, har tagits i beslag.

Polisen spärrade även av två andra platser inomhus. Platsen där kvinnan hittades tros inte vara brottsplatsen.

Vid åttatiden på onsdagskvällen uppger polisen att ingen ännu är gripen för brottet och att man inte lämnar ut mer information från förundersökningen. Sahlgrenskas presstjänst kan inte säga något om kvinnans tillstånd.

Polisen söker vittnen till händelsen, den som har sett något kan höra av sig på 114 14