pressbild

Beneš tillbaka i Pixbo

Innebandy

Marek Beneš gjorde en kort utflykt till Pixbo hösten 2017 då han gjorde fyra poäng på sex matcher. Nu återvänder den tjeckiske forwarden till klubben.

– Jag gillade att vara här förra gången och det var en bra upplevelse. Jag tror också att det kommer att hjälpa mig mycket nu när jag kommer tillbaka. Jag känner klubben och spelarna och vet vad jag har att vänta, säger han i ett pressmeddelande.

Han kommer att kombinera innebandy i Sverige med fortsatta juridikstudier i Prag.

– Så jag kommer att åka dit några gånger och göra tentor. Där har jag bra support från klubben vilket är viktigt.

Pixbos sportchef Rikard Jonsson är nöjd.

– Jättekul att vi lyckats få ihop detta. Beneš är en spelare med internationell erfarenhet på hög nivå, säger han.