Augustsson i Hall of Fame

Innebandy

Pixboprofilen Magnus Augustsson har blivit uttagen i Svensk innebandys Hall of Fame. Han var en av landets stora spelare på 90-talet där han i klubblaget utgjorde den fruktade så kallade HAJ-kedjan tillsammans med Anders Hellgård och Niklas Jihde, som redan ingår i det exklusiva sällskapet. I landslaget var han tongivande över tre världsmästerskap.
– För mig är Hall of Fame något unikt. Det är väldigt stort för dem som blir invalda. Det är det största som man individuellt kan bli invald i och det är ett tecken på att jag presterade och gjorde avtryck som folk uppskattade och gillade. Det känns är fantastiskt roligt och stort, säger han i ett pressmeddelande.
Han togs ut tillsammans med Malin Hartman, Lena Schjölin och Emelie Lindström. Det är fjärde året som personer som gjort extraordinära insatser i den svenska innebandyhistorien väljs in. Hall of Fame består nu av 20 personer.