Sköt ert uppdrag

Partille

Möten och viktiga beslut på politikernivå sker dagligen runt om i vårt land och så även i Partille kommun.
I Partille tycks dock många politiker glömt bort innebörden av deras uppdrag. Skandalerna avlöser varandra och invånarnas förtroende sjunker i samma takt.
De senaste ärendena som vi tagit del av i media är bara några av alla de ärenden som våra politiker hanterar och beslutar kring. Partille kommun har alltid stoltserat över att man är en välmående kommun som arbetar brett och har förmånen att ha korta beslutsvägar. Tyvärr är de så korta att korrekta ärendegångar, policy-dokument och lagboken verkar lysa med sin frånvaro. Det finns med största sannolikhet mycket att granska. Som invånare blir jag genuint orolig över hur detta får fortgå.

Den 5 september 2018 skrev lokalpressens egna debattör följande i PT: ”Man kan bara hoppas att de politiker som nu får förtroendeuppdrag de kommande fyra åren verkligen sköter sig exemplariskt. Tänk vad gött det hade varit om vi om fyra år sitter veckan innan valet och inte en enda ”skandal” har kommit fram.”
Det gick inga fyra år, inte ens fyra månader i Partille kommun.

Politiker, kom ihåg att vi har anställt er. Våra skattepengar finansierar er lön. Då ska ni också sköta ert uppdrag på ett korrekt sätt med allt vad det innebär.
Arg kommuninvånare