Skärpning politiker

Partille

Tisdagen den 26/3 satt jag som åhörare på bänken i fullmäktiges möte i Partille. I ärende nummer 6 på dagordningen ska politikerna fatta beslut om en “organisationsförändring inom utbildningsförvaltningen”. Innan dess hinner politikerna även diskutera frågeställningen Hur levande är demokratin i Partille? Detta blir näst intill tragikomiskt i sammanhanget då majoriteten av politikerna valt att driva vidare en nedläggning/flytt av två högstadier utan att lyssna in och ta hänsyn till vare sig lagboken eller de massiva reaktioner som ärendet väckt. Så här får det inte gå till. Skäms på er! Detta ärende saknar nämligen politisk färg och därför borde samtliga partier (inte bara två av partierna) visa någon form av moralisk kompass och en vilja att göra om och göra rätt!
En stor eloge till alla de barn och ungdomar som satt stilla och härdade ut i tre timmar i sessionssalen denna kväll.
Mycket kritisk invånare i Partille kommun