Pressbild
Sofie Börjesson hälsas välkommen av managern Hanna Fogelström.

Målvaktstalang klar för Sävehof

Handboll:

Sävehofs lagbygge för nästa säsong har startat och nu har man skrivit kontrakt med målvakten Sofie Börjesson. ”Sofie spelar idag för Kungälvs HK och är en av de avgörande faktorerna i att Kungälv ligger på slutspelsplats”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Hon är en stor målvaktstalang och med rätt träning har hon stora förutsättningarna för att bli en riktig toppspelare, säger tränaren Rasmus Overby.

Sofie Börjesson själv ser fram emot sin fortsatta utveckling i Sävehof.

– Det ska bli kul med en nystart och att få en ny miljö. Valet föll på Sävehof på grund av bra träningsmiljöer och bra förutsättningar för att lyckas. Jag ser fram emot kommande säsonger och hoppas på nya erfarenheter, säger hon.