Sävedalen värvar tidigare Gais-spelare

Fotboll

Sävedalen håller på att färdigställa sitt truppbygge inför den kommande division 2-säsongen och har förutom att man flyttat upp en del juniorer och gjort klart med kontraktsförlängningar även hittat nyförvärv.

Sedan en tid tillbaka är Anton Salihu klar för klubben. Den 21-årige anfallaren har Partille IF som moderklubb, men gick redan som sju-åring till Jonsereds IF. Det har även blivit spel i Björndammen, Öis och Gais där han 2016 gjorde en a-lagsmatch för klubben.

Senast har Partillesonen huserat i Torslanda där han gjorde 16 mål den gångna säsongen innan han nu alltså ansluter till Sävedalens trupp.

– Mitt intryck av Sävedalen nu är att det är ett väldigt hopsvetsat gäng som spelar attraktiv fotboll och att det är ett lag som alltid jobbar för varandra. Jag själv är en lagspelare och dessutom väldigt social så jag är säker på att jag kommer att trivas, säger Anton Salihu till klubbens hemsida.