Klart: Erik Westermark lämnar Gais

Fotboll

I december kunde Partille Tidning berätta att Sävedalssonen Erik Westermark låg i kontraktsförhandling med sin superettanklubb Gais.

– Jag går egentligen bara och väntar på ett besked från Bosko (Orovic) just nu. Det handlar mest om att vi ska komma överens om lön om jag ska vara helt ärlig. Jag hoppas att det blir klart inom kort, sa Erik Westermark till PT då.

Nu är förhandlingarna avslutade och då står det också klart att det inte blir någon förlängning för mittfältaren med Göteborgsklubben.

– Erik är en grym kille som man gärna vill ha med i ett lagbygge för hans egenskaper både som person och spelare. Men eftersom vi har en mindre spelarbudget för den kommande säsongen så har vi tyvärr inte kunnat komma i mål med ett nytt kontrakt, säger Gais sportchef Bosko Orovic till klubbens hemsida.

När det gäller Erik Westermarks bror, Jesper Westermark, är det fortfarande oklart om anfallaren kommer representera Gais under 2019 eller inte.