Bild: Adam Andersson
Erik Westermark.

Westermark i förhandling med superettanklubben

Fotboll

I november gick kontraktet ut med Gais. Nu kan Partille Tidning berätta att Sävedalssonen Erik Westermark ligger i förhandlingar med superettanklubben som han hoppas få stanna i.

Det blev en riktigt tuff sommar för Erik Westermark. Inte nog med att hans klubblag Gais hade stora problem i superettan där man lyckades säkra ett nytt år den svenska andraligan i slutomgången, så hade även 26-åringen det jobbigt.

– Säsongen kändes skit för min del. Jag fick inte spela speciellt mycket och mindre än jag tycker att jag borde fått spela. För laget gick det inte alls bra och man får väl gå till sig själv och se att man inte riktigt presterade, men jag tycker samtidigt att jag borde fått mer speltid, säger Erik Westermark.

I november gick Sävedalssonens kontrakt ut med superettanklubben och om det blir en fortsättning för Westermarks del återstår att se. 26-åringen ligger i förhandlingar med Gais och har lämnat ett konkret löneförslag som nu ligger på Göteborgsklubbens bord.

– Jag går egentligen bara och väntar på ett besked från Bosko (Orovic) just nu. Det handlar mest om att vi ska komma överens om lön om jag ska vara helt ärlig. Jag hoppas att det blir klart inom kort, säger Westermark.

Dina förhoppningar är att vara kvar i Gais?

– Ja, jag vill stanna. Jag trivs väldigt bra och tror verkligen på det vi startat nu, säger Westermark.

Har du några andra erbjudanden att ta ställning till?

– Det finns väl några stycken, men det är egentligen ingenting som jag känner är på tapeten. Jag har mitt fokus på Gais och skulle det skita sig där får jag väl börja titta på någonting annat, men jag hoppas att jag kan stanna, säger Erik Westermark.

  • Adam Andersson031-98 50 67