Bild: Björn Dinau
Sebastian Chitsaz.

PT avslöjar: Succétränaren stannar

Sävedalen

Sista matchen på kontraktet spelades i eftermiddag. Nu kan Partille Tidning berätta att Sävedalens huvuvdtränare, Sebastian Chitsaz, har förlängt med Sävedalens IF.

Det är över ett år som Sebastian Chitsaz nya kontrakt sträcker sig. Redan innan sommaruppehållet den här säsongen började förhandlingarna mellan Sävedalens IF och a-lagets succétränare och nu står det alltså helt klart att det blir en fortsättning.

– Det ska bli riktigt kul. Jag trivs otroligt bra i klubben och det här var en process som var i gång tidigt. Jag känner att Sävedalen är ett bra ställe att vara på och en bra klubb att vara i. Jag känner att jag utvecklas här och att jag gör det med gruppen, säger Sebastian Chitsaz till Partille Tidning.

Har du varit i kontakt med några andra klubbar innan du bestämde dig?

– Nej, det har jag inte. Det har varit Sävedalen hela tiden. Jag ville se att det passade med det privata också och det kommer det göra, säger Chitsaz.

Sävedalen föll i säsongens sista match. Hemmalaget Ullared vann matchen med 4–2 vilket gör att Sävedalen slutar femma i divison 2 den här säsongen.

Redan nu riktar Sif-tränaren fokus mot nästa säsong där han hoppas få ta det sista steget med laget för att avancera till division 1.

– Nu känns det jättespännande inför nästa år. Vi har en bra grund och har blivit successivt bättre. Förhoppningen är att lyckas gå hela vägen nästa år, säger Sebastian Chitsaz.

  • Adam Andersson031-98 50 67