Arkivbild: Björn Dinau

Beskedet: P3 guld återvänder till Partille

Partille

Drygt tre månader återstår till P3 guld. Nu står det klart att galan återigen arrangeras i Partille arena.

De två senaste åren har sålt slut på rekordtid och nu är det alltså fastslaget att det blir P3 guld i Partille för tredje året i rad. Den 19 januari kommer Sveriges största musikgala till Partille arena och evenemangschefen Daniel Claesson utlovar att den kommer vara någonting extra.

– Nu har vi gjort galan två år och vi vet hur vi ska göra det tredje P3 Guld till det bästa hittills. Live-upplevelsen kommer bli något utöver det vanliga och med en fullspäckad förfest blir det en kväll man inte får missa, säger Daniel Claeson.

Precis som under de fem senaste galorna kommer Sveriges Radios musikjournalist Tina Mehrafzoon att leda P3 guld. Marcus Berggren, som gjorde en roast av Sveriges artistelit förra året, kommer också att vara med och leda galakvällen i arenan.

Redan nu går det att boka biljetter till P3 guld. Det gör man på www.partillearena.se.

  • Adam Andersson031-98 50 67